[ hjälp ? När hälsan slår tillbaka ]

God eftermiddag.
Snart dax för mat igen. inställd som en bomb på 4 timmar max mellan varven.
Lunchen var tidig och innehöll kycklingsallad på babyspenat, tomat,paprika,fetaost och gurka. Hade gjort en egen dressing på turkisk youghurt med parmesan och svartpeppar, kan rekommenderas starkt!

I övrigt är jag trött! Min axel har lagt av totalt idag, tack vare allt packande gissar jag. Har bara två lådor kvar som jag kan fylla och hoppas innerligt att detta räcker.

Får invänta min man på onsdag som får komma som räddaren i nöden och va stark flyttkarl och hjälpa mig att bära ner från vinden. Det blir att vila resten av dagen och fortsätta knapra mina värktabletter, detta var hemskt..
Den gör sig verkligen påmind när man minst behöver de...

Någon som har vägarna förbi? Kom och hjälp mig att packa och bär lite ..


[ Helgen ]

I helgen som var hade jag det riktigt riktigt skoj!
I lördags så satt vi här några stycken och spelade spel, drack lite drinkar och cider. Det blev många galna förklaringar och sjukt många skratt. Var längesen jag skrattade så som jag gjorde. Kramp i magen och ont i käkarna!

När kvällen närmade sig utgång så var det dax, för första gången på länge var jag ute och hade riktigt riktigt roligt!Jag o linda, majsen, ella och jocke vandrade avenyn mot dancing dingos. Det är inte lätt att hitta ett ställe som passar alla när alla har olika smak och tycke och lyssnar på olika musikgenrer. Men det visade sig vara helt perfekt! Vi dansade till klockan var kvart i tre för att sedan lämna när vi var på topp för att gå och käka och göra allt för att motverka baksmällan som jag nästan hade tagit för given för att det var så längesedan jag festade.

Vi var hemma runt fyra allihop, jag o ella o majsen i sängen o linda o jocke på soffan. Min lägenhet förvandlades till ett kollektiv, och klockan var nog närmare halv fem när jag kollade på den när jag o majsen slutat tjattra.
Vilken kväll!

Tio i nio studsade jag upp för att ta tag i mitt slagfält till lägenhet och framför allt köket. Glas, lime, rörsocker och ännu mer glas att diska! Det tog en bra stund att få ordning. Därefter vaknade dom som på löpande band här en efter en och det var dax för mig att agera värdinna och duka för frukost. Många koppar kaffe, gott snack och en frukost senare så blev de how i met your mother ända tills de var dax för dom att återvända till Borås.

Jag blev själv kvar, i en lägenhet som jag snart ska lämna, som ja har älskat. Som jag har haft så mycket roligt i. Tiden i göteborg har varit den jobbigaste i mitt liv, samtidigt så tog jag igen så mycket förlorad tid som jag missade i Borås. Jag har haft det riktigt roligt, varit ute mycket, gjort mycket, träffat många fantastiska människor, vissa kommer jag med säkerhet att hålla kontakten med, andra kanske jag inte träffar igen.

Nu ska jag fortsätta mitt packande. Jag har börjat på köket och det är inte så fasligt mycket som jag trodde. Tänkte försöka bli färdig idag :) Håll tummarna!
Ikväll kommer Marie.
Nu en snabb kopp kaffe innan jag ska upp på vinden för att försöka att inte bli inlåst! Hämta mer lådor!
Puss och kram på er, och tack än en gång ni som var med och gjorde min lördag till ett fantastiskt avslut på mitt boende i göteborg, för den här gången.

[ Ni gör mig lycklig ]

Jag har så många fantastiska minnen med både gamla och nya vänner. Så himla många skratt man har delat.
Så mycket galet vi varit ute på och så mycket vi gått igenom. Flera år av vänskap med många. Händelser som gjort att vi både glidit ifrån varandra och kommit närmre varandra.






































Massa kärlek till er, ni är fantastiska!

[ Ärlighet varar längst ? ]

Ibland undrar jag hur det egentligen är.
En överärlig person som inte skäms för sitt förflutna, som berättar allt som undras över, och som kör med helt öppna kort av erfarenheten att lögner skadar.

Men ibland känns det som om jag får ta skit för att jag är för ärlig.
För att käften glappar och jag säger vad jag tycker och tänker.

Jag har alltid varit stark och stått på mig och gjort vad jag tyckt varit bäst.
Men ibland blir man bra förvirrad över hur mycket man kan offra mot sin egentliga vilja just för att man är tvungen att bevisa något som inte ska behöva bevisas.

Jag känner mig själv. Jag satsar och kör all in. Men jag måste få vara jag.


[ inc ]







Ytterligare än yngling har tillkommit på underarmen, han är klockren men har inte riktigt fastnat på bild ännu.
Väntar på fortsättningen, kafferep och besök i frisörstolen!
Love it! Kan knappt vänta på att den ska bli klar och färgen kommer i!

[ Packa pappas kappsäck ]

Sådär ja!
Har hunnit med en hel del idag.
Hunnit vakna av borrande, äntligen ta mig för att gå upp på vinden för att sedan bli INLÅST!
Tack o lov för fantastiska grannar som kommer som räddaren i nöden och hjälper en kvinna i nöd.
Nu ska jag äntligen sätta igång och packa.
Har fått ner lådor som jag borde kunna fylla med all möjlig skräp jag har här hemma.
Det är 8 dagar kvar innan lasset går iväg till min o jockes gemensamma lägenhet i 08.

Näe, packa va de!
See you later, aligator!


[ typiskt ? ]

Hallå! Ligger nerbäddad i min älsklings lastbil. Ikväll sätter jag mig på tåget mot göteborg. Fick precis veta här att vi får nycklarna till lägenheten imorgon. Hade jag vetat det så hade jag definitivt stannat för att se den ( nej jag har inte sett den än !) men nu har jag köpt mig en ej ombokningsbar biljett så jag får snällt vänta :-( Har haft supermysiga dagar som vanligt. I helgen bodde vi på pensionat torsken i saltsjöbaden. Jordgubbar i solnedgången och god mat och massa sömn och mys. Oerhört trevligt. Nu har jag några dagar i göteborg. . Ska packa inför flytten för när min älskling kommer och hämtar mig sen är de för att stanna. Känns bra att inte behöva räkna dagar på hur länge man får umgås och känna ångesten över när man ska kunna ses igen. De känns så jävla bra! I söndags var vi på ikea för att kika lite och hitta lite inspiration. Dock är inte mitt intresse för ikea alls vad de har varit. Blev positivt överraskad över en ny soffa dom fått in som var en riktig myssoffa. Och sen såklart den fina hemnesserien. Annars var de inte mycket vi lyfte på ögonbrynen åt. Nu är de bara och vila och mysa så mycket de bara går för ikväll rullar tåget hem till göteborg. . .

[ är elak idag ]

I sthlm igen.
Mycke tåg har de varit på senaste tid. Det får de nästan vara slut på sen för ett tag.
Med undantag för la familia :)
Har vart ute o åkt lastbil hela dagen idag. Sovit mestadels faktiskt. Legat i solen en kort stund. Sen käkat lunch med min kära.
Tiden bara flyger förbi här.
Imorgon är de dax för mig att åka hem för att påbörja den icke efterlängtade packningen inför flytten.
Flytten i sig känns spännande men samtidigt lite bitterljuv. De blir nog bra när man kommer på plats.
Känns bra o veta att ha min bebis när gubben jobbar.
Annars?
Jo, vi tillbringade helgen i saltis.
Torsken var bortrest och var en pärla som lät oss låna hennes lägenhet.
Vi sov större delen av helgen. fast hann med en tur till nacka forum, käka jordgubbar i solnedgång och laga goood mat :) vi har de bra vi!
Nu en dusch. Puss o hej, lila leverpastej!

[ Någon som kommer ihåg? ]



Sandpapper som du drog över benen istället för vaxa/raka/eppilera ?
Hittade dom iaf här hemma igår när jag grejjade och satt på kvällen och sandpapprade benen.
Jädrar va mjuka dom blev!

Undrar vart man kan få tag på dessa nu för tiden?


[ ! ]

Har kikat lite och hittat finfina lampor.
Tråkigt men sant så kommer dessa från ikea.

Lampa med dimmerfunktion.

 Mysbelysning till sovrummet.

Gammeldags fönsterlampa.

 Kan inte låta bli att älska den här byrån.


[ En sjuhelvetes säljare ]

Goooooooooooodmorgon!
Man slutar aldrig förvånas, och jag blev bra överraskad igår när jag fick ett samtal ifrån min xxchef.
Ni som har läst riktigt länge vet att jag är en tävlingsmänniska, och när de kommer till säljtävlingar i salongen så är jag inte sen att lägga ner hela min själ i att få kunden att gå hem med bärkassar av produkter!

Hur som helst, i oktober förra året så avslutade jag en anställning på en salong här i göteborg, där vi hade haft en sån. I vinstpotten låg det produkter, finfina saxar och presentkort på väldigt relevanta summor.
Jag sålde som en blådåre och hamnade i kolumnen presentkort av ett värde på 4500:- . De hade suttit finfint i juletid, till nyår, inför alla födelsedagar osv osv. Klarade mig förbi dessa hinder ändå och trodde aldrig att jag skulle se röken av detta. Men så ringde jag för ett tag sen upp företaget och undrade just över min försvunna vinst. De skulle de forskas i. Tiden gick och iom min flytt så började de bli brottom.. så jag gjorde ännu ett samtal och fick prata direkt med min xxchef, som lovade att denne skulle ta tag i detta. Sagt och gjort.

Igår fick jag samtalet över att de var alldeles riktigt att jag inte fått detta uttdelat och att det skulle infinna sig i formen av rena kontater på mitt konto och nu när jag vaknade så kollade jag, och visst hade jag fått min vinst.
Satt som handen i handsken just nu, en hyra gratis! Det var värt alla rekomendationer och trixande med kunderna, tack än en gång min kära envishet :)

En sak till.
Fick brev ifrån min läkare igår. Hon har rådfrågat med sina kollegor vad tusan dom ska ta sig till med mig.
Så nu har hon skickat en remiss till en specialistläkare som ska kika på min axel, klämma, känna, dra och göra bedömningar. BRA! Allt för att fsk ska få de dom behöver så jag kan få någon form av ersättning efter endast 3 äckliga vidriga månader utan något klirr.

Va ja spyr ut massa idag! Jag är oerhört glad för idag ska jag till studion för att få klart min underarm. Min kära barberare ska pryda den och de ska bli spännande och se hur han målat den, jag har skapat mig en bild i huvudet nu, och får se om han har lyckats!

Nu ska jag boka tåg till min älskling, sen hoppa in i duschen och sen är de dax att ge sig iväg!
Bild kommer säkert senare när jag har gnytt och gnällt av den förbannade plasten!
puss o kram, hejs o svejs!

[ Just nu ]


[ Order från USA ]

Hoppas och håller tummarna på att mitt paket hamnar hos mig i veckan!
Kommer att rädda hela min dag, och mitt ansikte!







För er som använder I.d så kan jag rekomendera WWW.BEAUTYBAY.COM som har de lågaste priserna på märket jag hittat och rimlig frakt.

[ Sleepless @ home ]

Va är det för fel på mig?
Jag har de senaste två timmarna vridit och vänt på mig för att kunna sova.
Jag hade liksom big plans för imorgon bitti, men jag tror jag kommer att sova rätt över dom, om jag kan somna!?
Såhär får jag absolut inte hålla på imorgon kväll för då kommer jag aaaaaaldrig orka med att sitta i studion på ondag, och det är något jag ser fram emot!

Har legat och tänkt lite, eller ganska mycket.
På vänner mest. Jag har få bra vänner. Men efter jag flyttade mig till göteborg så har det verkligen visat sig vilka dom riktiga var. Vilka som kom att hälsa på för att umgås, och vilka som kom att hälsa på av andra anledningar.
Det finns dom som tror att vänskap håller i en envägskommunikation - för mig gör de inte det.

Har kommit på mig själv med att det två sista åren när jag besökt Borås så har det gjort mig stressad.
Jag har ofta besökt det av helt fel anledningar. Att hinna fixa allas hår, hinna gör det och det. Och totalt missat hela poängen med ledighet och grejen med att koppla av och bara njuta av sällskapet med min familj.

Under tiden jag har varit ''sjuk'' så har det definitivt lärt mig en sak. Att hälsan går före allt.
Jag har lärt mig stressa ner och koppla av, och inte bli rastlös när jag tagit det lugnt.
Det har kännts lite som om jag tappat min deciplin, men jag har bara omvärderat vardagen och ändrat livsstil.
Tråkigt att jag skulle behöva bli sjuk för att göra detta.
Jag har hursomhelst lovat mig själv att aldrig försätta mig i den situationen igen.

Nu när jag ska bli sambo ( vilket jag aldrig trodde att jag skulle bli igen ) med världens lugnaste person så tror jag med all säkerhet att jag ska kunna behålla mitt nya levnadssätt. Däremot måste jag hitta tillbaka till min träning för det var något som verkligen hamnade på hyllan i mitt träsk som arbetsnarkoman och i alfons åbergssyndromet - jag ska bara, jag måste bara.

Men mitt första mål är att bli frisk, kroppen läker sakta men säkert, en liten del av känseln börjar leta sig tillbaka i min högerarm/hand, axeln har sina dagar då den är något bättre, men ibland är den riktigt sur. Det konstiga är att man någonstans i allt lär sig att leva med värk. Man klagar inte längre över småsaker, gnäller inte längre över att man har ont i halsen eller något annat småpotatis, för de blir inte ett piss bättre. Dessuto har man alltid axeln som hänger med överallt och gör sig påmind om man använder den för mycket.

Att leva normalt som högerhänt utan känsel är knepigt, än mer att klippa. Man har liksom tappat hela känslan. Skapandet och idéerna finns kvar, och jag brinner lika starkt för mitt yrke. Men det känns som skadan har kastat en blöt handduk över mitt brinnande intresse. Har liksom blivit tvungen att kväva elden lite..
Men det går inte en dag utan att jag saknar att stå i salongen, vägleda en vilsen kund i vad denne ska ta sig till med sitt hår, göra en makeover på en vågad person, eller rekomendera en helt annan produkt.
Vet faktiskt inte hur många gånger jag vaknat av att jag pratat i sömnen och svarat i telefon på salongen eller hållt ett samtal med en kund. Saknar man sitt jobb då eller?

Har fortfarande extremt svårt att prata om detta, och tankarna på det gör verkligen ont. Min stora dröm som gick i uppfyllelse och som sedan gick i tusen bitar.

Här kommer en bild på min all time provkanin, som under alla år har fått sitta modell och stå ut med mina experiment, hänga över mitt badkar med huvudet fullt av färg och blekning. Vissa gånger bättre resultat, andra gånger mindre bra. Tack majsen för att du gjorde mig till en kreativ person och stog ut med mina galna idéer!




- majsen, de finns en anledning till varför du i princip alltid har varit kortklippt ;)

[ Just nu ]

Sitter jag uppkrupen i min soffa med en massa tända ljus och har tvn blixtrande som sällskap.
Sitter och tänker på de två senaste åren, vad fort dom har gått, vad mycket som har hänt och hur jag har ändrats som person. Att det ens är möjligt att ha så mycket motgångar, det måste göra mig till jordens största olycksfågel.

Men just nu känner jag ett lugn. Har haft en kanonbra dag. Fått gjort så fantastiskt mycket. Har umgåtts med Marie, har pratat med min älskade mamma och haft min underbara pojkvän i telefon.

Jag lämnar snart mitt liv här, min fantastiskt fina lägenhet som jag har älskat. Och jag lämnar allt gammalt bakom mig för att se fram emot en framtid, en ljusare framtid. Att få en ny chans att börja om med någon som man tycker så fantastiskt mycket om. Prova något nytt, jag är förväntansfull, men ändå rädd.

Kommer fortfarande ihåg hur det var när jag flyttade ifrån Borås, mitt heltidsjobb, min bostadsrätt, min hund, min familj och mina vänner för INGENTING. Jag frågade mig många gånger vad jag gav mig in på. Och jag spenderade mycket tid med mig själv. Jag kände mig ensam många gånger, men jobbet stimulerade mig. Men av alla beslut jag tagit, så har jag aldrig ångrat mig. Jag har provat mig fram, och jag har lyssnat på mig själv och gått på känslan.

Det är väl sån jag är, litar på känslan, och tar steget.



"- Det är omöjligt, sa tvivlet.
- Det är farligt, sa rädslan.
- Det är onödigt, sa förnuftet.
- Prova ändå, viskade hjärtat.
Ta alltid ut lyckan i förskott – det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan!"

[ Upplys mig! ]

Idag har gjort slag i saken och gett mig på och byta min badrumslampa.
Det var lättare sagt än gjort. När jag väl fick ner plafonden så uppenbarar sig en lampa utan dess like.
Något som jag aldrig tidigare förr skådat.

Mina damer och herrar, får jag presentera osram halopin 75w!



Någon som kan upplysa mig om vart man kan tänkas köpa en sådan här lampa?
Blir lampjakt nu!
Tja tja!

[ Att flytta för kärleken ]

För ett tag sen hade jag turen att träffa min stora kärlek.
De som faktiskt inte tror på kärlek vid första ögonkastet kan jag bekräfta att det existerar.
Det tog inte lång tid innan jag hade bestämt mig, det är dig jag vill vara med.
Idag, imorgon och resten av mitt liv.




Jocke

Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag somnar.
Personen som ger mig tiotusen fjärilar i magen varje gång vi ses efter vi varit ifrån varandra.
Den som får mig att tappa och vilja tappa kontrollen, just bara för jag vet att du står där.
Du är den som drog upp mig när jag var som sämst.
Du påpekar allt som är bra och allt som är dåligt med mig, men älskar mig för den jag är.
Du är personen som får mig att känna mig som den finaste i världen.

jag älskar dig.


[ Week END ]

Har varit en annorlunda helg.
En helg i familjens tecken som jag såg fram emot.
Nu känner jag mig mätt på fulla familjehelger på ett tag. En familjemedlem i taget räcker fint för mig att träffa.

Tillbringat helgen i en husvagn. Det har varit halv storm och jag har haft in man i Kalmar.
I lördags sprang jag o ella på stan, fikade och shoppade lite.
Jag fick äntligen min klänning som jag kikat på så länge och jädrar va snygg ja tänker va i den!

Nu kommer lite bilder!


ellson posar med en juice, tjusig som alltid här på espressohouse i halmstad.



Nemo tältar under ellas klänning, aningen perverst om jag får säga de själv.


Nya modet : Fodrade flipflops


Snygg snyggare snyggast - min finaste babbas.


Och en jädrans massa pusskalas :)

[ något från förr.. ]


[ 2 ♥ ]

Längtar till så mycket just nu.

Sitter och chillar med systeryster.
Helgen kommer att bli en helg i familjens tecken.
Leva campingliv, spela spel och grilla.
Ta en prommenad ut på piren, cykla med Nemo och mysa i stan med Ella på något mysigt fik.
Jag pratar såklart om Halmstad, våran sommarstad och andra hem.

I nästa vecka är det en del som händer.
Tatto, packing, ärenden, besök och resa =)
Kan man annat än längta? Tror icke!

Nu ska jag duscha, sen bär de av mot en superhelg!
Puss :)

[ tick TACK ]

Klockoman, absolut. Men om 6 månader fyller jag år, och jag önskar mig något oerhört bra.
En RIKTIG klocka. Det har jag faktiskt önskat mig länge nu.







Michael Kors och Marc Jacobs vet minsann hur en riktig casual klocka ska se ut :)

[ Rubbad sömn ]

God morgon, igen för mig.
Jag vaknade första gången redan kvar i fyra av att jag knappt kunde andas.
Jävla pollen tar verkligen livet av mig, jag klarar inte av detta!
Näsan är helt igenkorkad, det har satt sig på stämbanden och jag mår riktigt riktigt dåligt av det.
Trots piller, nässpray och ännu mer tabletter.
I Göteborg är det minsann inte samma problem som här i Borås.

Har nyss sovit en stund extra.
Har varit duktig att äntligen satt ut mina sommardäck på annons, ringt upp mitt gamla jobb, och sökt säljaren för G. Dock allt utan vidare resultat.
Helt sjukt hur vissa människor har en negativ energi och kan dra ner ens humör ytterligare.
Tur det finns helt fantastiska människor som peppar och drar humöret åt rätt håll istället.

Vi har onsdag idag redan, vart tar tiden vägen?
Igår var jag hos Linda, jag fick min utväxt fixad, och hon sin. Jag är back to basic i färg och har det som jag vill. På ett ungefär i alla fall.
Hon blev kopprig och tjusig.

Nu inväntar jag att lunchen ska ta slut för arbetande så jag kan nå dom igen. Handelsombudet och säljarn.
Måste få ett och annat gjort. En del samtal ska göras.
Kan faktiskt passa på att ringa comhem redan nu.

Min läkare ringde mig igår, hon meddelade att jag blir ytterligare sjukskriven tre veckor.
Jag vill jobba jobba jobba!

Hur som helst, lite lunch nu, sen dax för synundersökning. Glasögon är hög tid men varför måste det vara så dyrt!?

Hörs senare!

[ finally ]

Imorgon är dagen!
Dagen ja äntligen tar mig till optikern och gör en synundersökning en gång för alla.
Sen ska de beställas glasögon.

http://www.favoptic.com


[ det blir aldrig som man tänkt sig ]

God morgon!
Vaknar upp i ännu en solig dag i borås.
Dagen är fullspeckat med massa roligt. Buisness and pleasure.
Det går faktiskt att mixa dom jävligt bra, och skoj blir det.

Idag ska jag träffa min majs och spendera större delen av dagen med henne.
Vi ska prommenera till knalleland för att köpa färg.
Ikväll ska jag till Linda för att få hjälp med att se något sådär anständig ut i mitt huvud, funkar inte med denna utväxten längre, det är inte riktigt jag.

Jag vet inte hur länge jag kommer att vara i borås nu, det stressar mig lite när jag vet att jag har en miljon saker att göra hemma i göteborg. Det är så mycket som ska fixas att jag blir helt tokig när jag tänker på det.
Men ska försöka att ta en dag i taget, och det blir liksom som det blir.

Mamma o pappa o Nemo ska åka till halmstad i helgen, vore helt underbart att vara där.
Samtidigt som något drar mig åt ett heeeeeeeeeeelt annat håll, till min älskling.
Vi får se vad läkarn säger på fredag.

Annars rullar det på. Igår var jag och fikade med ullis, som jag inte träffat på 2 år. Fick träffa hennes o johans lille son, Rasmus, Så jädra charmig så jag ville bara plocka ner honom i min väska o ta hem honom.
Sen var vi en sväng hos johanna, där hilma var i full gång med tandborstning när jag kom, sötunge!


I övrigt kan jag inte låta bli att smyglängta tillbaka lite till Kreta där dagarna var så lätta men samtidigt så långa.
Men att bara vakna, ibland av att frukosten stog på bordet, och sen kunna ligga ute o sola och läsa och bara ha de fantastiskt bra, och få umgås med min torsk hela dagarna. Jag hade de liksom bra.
Och kan inte rå för att jag förbannar att vi bor så satans långt ifrån varandra!
Det får liksom avsluta lite för tillfället. Tarsken sickenam!



Nu ska jag ut o fånga dagen, säga hejdå till mormor som är här, och gå ner till majsen :) Det kommer bli en fantastisk dag!
Puss o kärlek till alla mina nära.

[ Min pappa ]

Jag måste ha världens konstigaste pappa.
Jag o syrran har delat otaliga skratt åt hans fullständigt genomidiotiska kommentarer.
Dom i stil med:
'' du kan inte hänga två fleecejackor på samma krok ''
'' jag är allergisk emot ketchupdoft och sätter alltid den i halsen ''
'' det kittlar i öronen när jag äter kiwi ''
'' aj aj min ischiasnerv! ''

Priset tog nästan när jag frågade pappa vad han såg när han blundade.
För man ser ju alltid något.
Hans svar var: Al Bundy

Det är något fel på min pappa


[ En sväng om kreta .. ]

jaaaaaaaaaha, de var ett tag sen jag uppdaterade.
Har hunnit med lite.

Har bla varit en sväng om kreta.
De blev en fiskresa där jag var rätt så trasig. Sov som en galen, och tråkig som tusan.
Dock var de en lyckad resa med många skratt och mycket slapp med god mat,lite för mycket kanske.
Vilket på sista tiden resulterat i något jag i vanliga fall försöker bekämpa - viktuppgång.

Nu har jag landat i borås.
Väldigt flängande hela tiden.

Ska strax bädda ner mig,ska upp tidigt imorgon.
Puss O Godnatt



Btw så längtar jag så jag blir tooooooooooooooookig efter min man!!
Längtade hela jävla resan o längtar fortfarande.
Lööv you

RSS 2.0