First day

tillbaka på jobbet efter semestern.
dagen har gått otroligt fort, och jag är förvånad över hur positivt allt har varit.
nästan lite skrämmande.

sitter o har kollat på h2o, sjukt va de är beroendeframkallande med barnprogram?

ska gå ut med nemo nu, sen blir de till att sova!
godnatt

Bulgarien 2008

080808

Framme!

Och vi överlevde.

Det gjorde dock inte spindeln som jag hade ihjäl det första jag gjorde här i lägenheten.


Vi hopade i den gigantiska poolen bland de första vi gjorde, vi packade inte ens upp först.

Sen hamnade vi i lägenheten, sittandes och spelade kort tills jag var så trött att jag nästan satt och sov.

Vill tillägga att jag jobbade innan jag åkte iväg.


Sen bläddrade jag i lite tidningar, och sen gjorde jag natt.



080809

jag hade ställt klockan på 10.00, vi skulle på möte klockan 11, men gissa när jag slog upp mina blå? 09.00


Vid den tiden var de säkert 30 grader i rummet. Jag väckte Ella och vi käkade en hastig frukost bestående av hamburgerbröd och yoghurt och mûsli.


Sen begav vi oss med stormsteg mot poolen. Där solade vi tills omkring kvart i elva.


11.00 intogs den första alkoholhaltiga drycken. Sen gav vi fan i de och drog till stranden. Jävlar va solen tog! Ella var i princip livrädd för att gå i havet men ett snabbt dopp och hon hade övervunnit sin rädsla.


När vi var så hungriga så att vi höll på att svimma begav vi oss tillbaka till hotellet för att laga lite mat.

På menyn stog de: Pasta carbonara a la solbränd blondin. Det har ALDRIG smakat bättre!


Klockan var nu 14.00 och det slog oss att vi hade ytterligare några soltimmar tillgodo, så varför inte utnyttja dessa?

Sagt och gjort, vi begav oss till poolen, plaskade, solade och jag slumrade till..


Vi gick tillbaka till igen efter ett par timmar för att fräscha till oss. Duschade och fixade till oss.


Resten av kvällen har vi spenderat på stranden. Strosande på Goldens Sands shoppingator. Fy va mysigt det är!

Efter att Ella hade hittat sig ett par söta flipflopps för 25kr(!) så gick vi för att äta!


Sjukt vad god mat ''den glade vikingen'' hade! Jag ät en underbart god kycklingrätt och ella har påbörjat sin pommesdiet =)


Måste bara berätta att vi precis har blivit attackerade! Vi satt ute på vår mysiga balkong i godan ro med varsin iskall drink och spelade kort. Då kommer världens största gräshoppa och missar Ella med ett litet stråk! Hon hoppade lika högt som den när hon upptäckte att den hade parkerat precis under hennes stol!


Så där stog hon, med skräcken i ögonen och stel som en pinne och gastade och vågade inte röra sig för hon var livrädd för att den skulle hoppa på henne.

Vet ni var jag gjorde? Nog för att jag skrattade åt henne så att tårarna spruta ur ögonen på mig. Men jag tog min drink och gick in, Och där stog hon kvar och skrek. Hahaha


Helt otroligt vad trött man blir av värmen! Jag är helt slut, får nog börja att sova middag om jag ska orka med min semester!



080810

Även om man på semester så känner jag av att det är söndag. Kanske för att det är inprogrammerat?


Idag har det varit mest chillande. Legat och slappat vid poolen, jäst och blivit solbrända. Har förmodligen den konstigaste brännan av alla. Vi ska hämta kameran ifrån våran safetybox senare och dokumentera detta.


Det blev en lätt lunch idag för 2bgl och en coke för 1.50. Har börjat att vänja mig vid pengarna nu.


Måste vara berätta om mina inköp på flygplatsen!

En foundation från clinique, samt en concealer. Ett läppglans från Lancôme som luktade melon, och det givna köpet.. en mascara från Estee Lauder. Helt underbart skönt att ha lite nytt när man kommer hem. Det är ju så gott som höst då?


På tal om höst! Höst är för mig mode! Jag älskar höst/vinter halvårets kläder. Helt underbara färger, kvlitéer och modeller. Det har redan börjat!

När jag och Bello var i Halmstad förra helgen så hittade jag minst tre par stövlar som jag skulle kunna tänka mig. Det paret jag hittade på DNA var helt underbara! Men nu är jag många mil hemmifrån och är inte hemma på dryga två veckor.


Är de så att jag har börjat få lite hemlängtan? Eller är det för att jag undrar över det som försiggår hemma? Eller är det bara att jag saknar kontakten?

Just för tillfället så känns det som om att en vecka hade varit nog.

Men hey?! Alla har bra och dåliga dagar. Jag är säker på att jag känner såhär för att klockan närmar sig kväll, och vädret är lite halvkasst. Vi sitter i lägenheten och gör ingenting. Tror jag ska återgå till min bok. C ya!


H2o - ett barnprogram (?) typ de enda som vi förstår på bulgarisk tv, och det följer vi som galna. Ella går omkring och sjunger på ledmotivet och vi har lärt oss tiderna när det sänds på tv. Sjukt eller hur?

Något mer som är sjukt är att dom dubbar allt?!

Braveheart på bulgariska? Scrubs?vänner? You name it!...

Dom är lite vrickade här har vi konstaterat.


080811

Skickade ett sms hem igår för att se hur dom har de. Isprinsen svarade kallare och nonchigare än någonsin. Total besvikelse, kände mig skitdum som ens skickade och visade att jag brydde mig.


Gud va jag har bränt mig idag! Vi har legat på playan och jag tror att om vi hade försökt så hade de gått att steka ägg på oss!

Röd som en kräfta med stram rygg ligger jag här ni i en sjukt obekväm säng. Låter inge vidare va? Och detta har man betalat för! Kanske kommer det vara värt de när man ser resultatet av brännan efter veckornas slut, kanske inte? Den som lever får se.


Idag har jag haft en sån där dag då jag har/är varit väldigt hungrig. Får nog se till att äta något ordentligt ikväll...


--

Klockan är typ 02.00. Fan vad fötterna ömmar. Ska jag vara helt ärlig är jag helt uppslukad.

Vi började våran kväll på Ministry of Cocktails (tänker i fortsättningen översätta detta med MoC ). För att senare fortsätta fram i natten. Vi träffar på en störtskön inkastare, Jacob. Han hade bott i Borås och kunde svenska. Hur stor är chansen? Vi går vidare till en kille stannar mig på gatan ;

•-         ''Are you an erotic dancer?''

•-         -‘'No, why?''

•-         ‘' You should be, but i dance for you instead''

Störtskön! Han kallade Ella för Michael Jackson! Hahaha


När vi var halvless på att gå omkring och lagom dåsiga av drinkar och öl så hittar vi världens ställe! Malibu.

Dricker en sjukt go San Fransisco och upptäcker stället och Mr Big.


Dansade och hade trevligt som attan, gissa om vi ska tillbaka dit?

''Whitout Doubt''


Nu är de Sleepytime, om inte H2o dyker upp.

                                              

080812

Nu har vi varit här i 4 dagar och tiden bara flyger iväg!


Vi kom precis in genom dörren. Har varit ute och käkat och jag kom billigt undan.

En middag, ett glad öl, en flaska vatten och en shot för 12leva = 60 kr.


Vi ställde klockan imorse. 09 för att gå en bra plats vid poolen + ett parasoll. Där har vi legat idag - från och till. Läst, sovit och svalkat oss med isteglass.


Har påbörjat en ny bok. Marian Keys, när hon skriver vet man med all säkerhet att boken är bra. De första 100 sidorna av ''är det någon där?'' har bara flugit iväg.


Ikväll blir det en hemmakväll. Ella har bara sovit ett par timmar i  natt. Och ja av någon underlig anledning har sovit som en gudinna. Hann även med en powernap innan idag. Sen väckte Ella mig för h2o stog på schemat.


Det är väl i princip det som vi väntar på nu.. Blir att läsa lite sen och sova i god tid. Talk tomorrow.


080813

Ibland glömmer man vad det är som är viktigt, vad de är som egentligen betyder någon. För mig är det familjen. Jag har varit i något slags tunnelseende på sista tiden så jag har inte riktigt varit mig själv.

Jag vaknade precis ut en dröm där mitt liv hade blivit ännu mer komplicerat. Även om jag i framtiden vill ha det jag hade i drömmen så inser jag att nu skulle de vara en mardröm.


Helt ärligt har sommaren varit fruktansvärt jobbig. Jag har saknat samhållheten med min familj och min hund. Min älskade lilla Nemo.

Dessutom har jag genomgått en separation, och de var inte lätt.


Ella är den jag har spenderat mest tid tillsammans med. I skrivande stund ligger hon faktiskt här och sover..


Jag vet att jag är ung och det är nu som jag borde göra grejer. Men inte om det ska få mig att glömma vad de är som är viktigt!


080814

Var ute igår igen.

Lyckades få en skaplig fylla och då jag vaknade imorse för första gången var jag fortfarande full! Bra jobbat Marlene tänkte jag och vinglade upp för att kissa.

Sov sedan till klockan var över tio! Längsta hitills!


Vad hände igår?

Är opium flytande, om ja, vad händer om man luktar på de?

Jag kommer ihåg att vi satt på stranden i en solstol bredvid ett grovhånglande par och åt (?!)


Sen satt vi en taxin hem. Vi var på Malibu igen, men där var de tomt.. Spaningen fortsätter!


Har haft huvudvärk i vänstra delen av huvudet idag och det verkar vara den kreativa hjärnhalvan. Dagen har nämligen bara bestätt av; solande, badande,läsande,solande,badande,läsande,duschande och skrivande. Men wtf! Är det semester så är det. Det är ingen som kan komma och tala om vad jag ska göra med min tid och inte.


Vi har för övrigt upptäckt ett jättedilemma här på rummet! Våran älskade kanal 7 (Jetix) på tvn är som bortblåst!Var fan har den tagit vägen? Och till råga på detta har h2o börjat nu och vi kan inte se de. Total katastrof!


--

Vi var på den glade vikingen o jag var allt annat än glad när vi gick därifrån. Jag hade beställt en kycklingrätt och frågade om de kunde strö över ett par cashewnötter på maten. Visst de kunde dom. När notan kom fick jag betala 30 kronor extra för några få nötter. Konstiga människor.


Efter middagsfiaskot bestämde vi oss för att leta reda på partystreeet. Vi hade fått kartor och upplysningar överallt om hur vi skulle gå, men hade ännu inte lyckats hitta detta. Men vi hade turen med oss och vi fann vår gata. Så jädra häftigt! Bara att vi råkade gå vilse och vandrade över hela Goldens Sands. En promenad på över 1 mil!


När vi kom tillbaka till hotellet, svettiga, sletna med skoskav så väntade en kalldusch och sen sängen.

              

080815

Guess what?

Jetix är tillbaka och vi är helt överlyckliga!


Har pressat hela dagen. Läst ut min 600 sidors bok som jag började på i förrgår. Helt underbar var den!


Fick precis mess från Jessie. Hon skrev att hon har sagt upp sig från salongen men omedelbar verkan. De hade tydligen varit ett jävla liv. Tråkigt att hon slutar, jag har alltid gillat henne.


Ikväll har vi inga direkta planer. De blir som de blir, en drink på MoC kanske?


Jag har funderat över de här med semester. Egentligen är de ingen semester, de är bara ett miljöombyte. Jag har på tok för mycket empati/sympati och nyfikenhet för att släppa allt som pågår där hemma.


Hur gör man för att ta semester ifrån sig själv och sina tankar?


Allt jag har att säga just nu:

Miss you all back home.


Ps. Städerskorna här är helt sinnessjuka! Imorse kom dom redan kl nio. Och dom låser bara upp dörren sen går dom igen? Hmm..



--

har varit på Taj Mahal och käkat. Jättegott! Jag fick en shopskasallad ,pizza och en öl för 50:-

Vi gick sen till Mambo supermarket för att handla. Sen speedwalkade vi hem för att titta på h2o. har sett 5 avsnitt av det idag.


Jag tog mig en powernap på två timmar, precis som igår, de är verkligen underbart att sova mitt på dagen. De gör mig dock inte mycket piggare på kvällen.


Malin messade innan och undrade hur vi har det. Jag kunde inte svara, mina pengar på mobilen har börjat sina.. Får ringa henne och alla andra sen när vi är tillbaka i sverige.


Nu återstår 1 vecka.. Ska försöka mig på att hitta ett nätcafé snart.

Imorgon blir de utgång. Vi kör varannan dag.. !

Det kommer nytt folk ikväll, så de blir lite fresh meat på barerna. Ready to party!!


Mr Big har vi inte sett något mer. Lite besviken faktiskt. Han är på tok för stor för att missa.


När jag kommer hem har jag plugg att börja med för att nå min gesäll.

En höjning med 3350:- i månaden, vilket jag ser som gratis hyra och el. Ska kämpa för detta!

God natt sverige!


080816

Fruktansvärt uttråkad!

Har legat och glott i timmar. Råder en smärre spänd stämning på grund av mat?!


Har legat på playan idag. Jävlar va hett de var! Tillräckligt för att jag bestämde mig för att ''go topless''. En sån grej som inte fungerar på hotellets område. Vi hyrde ett parasoll för 7 leva och där låg vi i ett par timmar.


                   

--

Har precis tagit en öl. Funderar allvarligt på att gå ner till poolen och ta ett dopp. Ska fråga fröken temprament om hon vill svalka sig.



080817

Var ute igår och det var hur bra som helst till någon började tjafsa om en fjuttig gratisbiljett.


In i taxi, hem till hotellet. Till råga på allt körde taxiföraren till fel hotell och de kostade mig ytterligare 6 leva.


Hemma på hotellet var de inte bättre. Somnade vid halv fyra, eller var den halv fem?..

---

Har legat vid poolen idag. Ella har legat inne i princip hela dagen.


Nu börjar jag bli riktigt hungrig. För någon som är van att äta var 4e timme så är jag uppriktigt förvånad att jag inte har ramlat ihop ännu,,


Gud vad jag saknar maten hemma! De här är inte alls som i Turkiet, då jag åkte med någon som ville äta oftare än min nuvaranade resepartner.. Mycket positivt!


Sitter ute på balkongen nu, är på tog för irriterad för att tänka på dom enorma, vidriga gräshopporna som ständigt påminner mig med deras äckliga ljud. Död åt dom!


Dags att äta, with or without you.

Tre timmars powernap och massa simmande i poolen kräver definitivt sitt!

    

080818

Tiden bara flyger iväg och nu är det bara fyra dagar kvar till jag får se min lilla ögonsten igen! Jag drömmer om honom varje natt nu!


Klockan är 09.40, har precis käkat frukost. Städerskan borde öppna dörren när som helst nu. Som vanligt för att bara kolla om vi är här, för att sedan gå och återvända om ca 30-40 minuter. Jag har lärt mig hur de fungerar nu.


Igår hade vi en stor äcklig skalbagge inne på toan som fick genomlida värsta tortyr för att sedan åka dödens vattenrutchbana ner i avloppet.


Vi har bestämt oss förr att ge järnet nu det sista och norpa mesta möjliga sol. Så vi kommer spendera mycket tid på stranden nu. Iförd de minsta bikinitrosorna,och endast det.

Vem vet när vi får se solen nästa gång? Jag tänker därför få mig en överdos i sol nu för att ha ett lager inför hösten/vintern.


Undrar när Ella har tänkt slå upp sina ögon idag? Hon är sjuk på att sova! VAKNA!!!


Det blåser idag, vilket är underbart. Hoppas de fortsätter i den stilen. Blir inte lika varmt på stranden då.


Vi har haft otrolig tur med vädret. Vi har haft en sämre eftermiddag av tio hitills. Och då var de en regnskur och lite åska som förgyllde Golden Sands.

Vi har planer på om vi ska adoptera inkastaren till MoC. Han är 17 år och sockersöt, och vi är hans favoritsvenskar. Vi har lovat att vi ska ta en drink med honom innan vi åker.


Chrille ringde precis på mobilen. Han var på jobbet? Men jag kunde inte svara. Hade jag svarat så hade jag hunnit säga: hej- Sen hade pengarna varit slut. Verkligen sjukt dyrt att ringa och ta emot samtal, de gäller även sms. Och varken jag eller Ella har brytt oss om att skaffa oss något telefonkort. Men saknar verkligen att prata med dom där hemma.


--

Har precis kommit hem efter att ha legat en hel dag på stranden.igen. När vi låg där och hade de som bäst gissa vem som kommer gående då?

Ingen mindre än spindelmannen!


Kvällen spenderade vi med att äta på The rocks! Vi satt och kollade på vuxna människor som lekte någon sjuk lek som gick ut på att totalt mobba ut en stackare och sen putta honom för att slutligen kasta sand på honom. Det var hemskt att se hur de bulgariska yngligarna roar sig.


Vi återvände till hotellet för att titta på vårat favoritprogram.


Jag låg och läste till klockan tre på natten och var så gott som levande död när jag vaknade.

        

080819

Började med att vi vaknade av att en bulgarisk rörmockare knackade på dörren. Våran toalett hade förvandlats till en inomhuspool och stilen gjorde konstiga läten. Inte illa för ett 4+ hotell va? Hur som helst så bytte han ut den och vi har en sprillans nu att använda. Bra gjort! 4 av 5 toast!


En pooldag är vad de blev idag.


Jag blev attackerad av en gräshoppa och Ella skrek hysteriskt åt mig att slänga mig i poolen. Jag hade promt bestämt att jag inte skulle doppa håret denna dag, men eftersom de lät som om det gällde liv eller död (av att döma hur hon skrek) så var jag illa tvungen att i ren panik hoppa i poolen.


På kvällen gick vi ut för at shoppa. Ella handlade på som attan, och jag köpte mig en YSL sjal som var helt fantastisk! Jag är även totalt förälskar i en väska, och både jag och Ella tror att det kommer sluta med att jag köper den. Vi får väl se om jag kan motstå frestelsen.


Väl hemma igen var vi så sjukt övertrött, och de hade börjat redan när vi var på vår shoppingrunda. Jag hade skrattat åt bulgariska hantverk så jag vek mig dubbelt, och hantverkarna själva hade inte tittat speciellt uppskattande åt mig.

Så hemma stupade vi ner i sängen och skrattade så tårarna sprutade åt alla håll.


De är konstigt med Mig och Ella. Ibland är vi så irriterade på varandra så vi har lust att gräva ner den andre. Men ibland har vi så sjukt kul ihop. Eller oftast får jag nog tillägga.

         

080820

Dagen som är absolut sista dagen för att slippa tänka på någonting!


Vi ska, när Ella behagar vakna, käka frukost, gå ner till stranden och sola sönder oss.


 Sen ikväll har vi lovat Mr Ministry att vi ska dricka drinkar hos honom. Och för hoppningsvis med honom. Det blir de slutgiltliga provet på om vi ska adoptera honom eller inte.


 Jag har föresten åkt på en förkyldning som heter duga! Hoppas att den stannar vid förkyldning och inte vidarutvecklar sig. För jag har definitivt inte tid med att vara sjuk.


Skriver mer senare, nu ska jag gå och slå liv i latmasken här.

---

har varit på stranden och Ella roade sig med att begrava mig i sand! När jag reste på mig så såg jag ut som en panerad fisk! Ella var snabb med att dokumentera detta med sin paparazzikamera.


Vi gick  längs med den 4 km långa stranden till Mc Donalds. Ella hade beställt de idag och så fick de bli. Jag blev totalt vansinnig på personalen där! Inkompetent och otrevlig!


Efter ännu ett matfiasko här nere promenerade vi den långa vägen hem. Jag hade sån huvudvärk så de kändes som om mitt stackars huvud skulle gå i 1000 bitar. Dessutom har jag råkat på en hemsk sträckning.


Hemma igen proppade jag i mig ett par värktabletter för att sedan gå och duscha. Och jag var snart på topp igen!


Medans The best of the 80's spelades på Vh1 så gjorde vi oss fina och drack favoritdrinkar.


Begav oss ner mot MoC för att spendera ett par timmar dör. Efter övertrevlighet mot bartendern så fick vi gratisshots! Och han blandade en spacialdrink till mig som var jäkligt god men svårt att få upp genom ett sugrör.


Vi gick vidare i natten och blev ståendes med Rodney, en sjukt trevlig snubbe som delade ut gratis inträde till oss. Han slutade jobba klockan 01, så vi stog och pratade med honom till dess för att sedan gå vidare med honom mot Bonkers & Papaya.


På vägen dig pratade jag och Rodney om allt möjligt som han varit med om i GS. Och när han skulle förklara Rullator så skrattade vi så tårarna forsade. Han gick sedan omkring och sa '' Rrrrullatorrrr'' .


På Bonkers var det som jag hela tiden trott, vedervärdigt! Så vi traskade vidare till Papaya. Där de hela blev lite mer intressant. Han i inträdet stämplade mig för livet och när vi kom ner för trappan så vi ingen mindre än....Mr Big!


Efter ett tag så vandrade vi vidare för att möta upp Mr Ministry. Vi skulle möta honom på Arrogance. Vi hade avtalat tid klockan 01, men hon var närmade 01.40 när vi dök upp.


Vilket ställa! Så fort vi kom innanför dörrarna så blev jag kär! Arrogance bestog av 4 avdelningar. 1: clubmusic 2:Trance 3: Rnb,hip hop 4: chillout/ Lounge.

Tänkte direkt på duvan, hon skulle varit lika salig som jag!


Vi hittade Mr Ministry i Rnb rummet. Men såg att han var upptagen med en tjej han raggat upp så vi backade undan för att inte skrämma bort den stackars flickan. Vi begav oss istället mot dansgolvet för att svänga våra brunbrända lurviga.


När klockan var 03 så begav vi oss ut för att ragga upp en taxi. 10 leva senare låg vi hemma, helt dödströtta. Och jag hann nog inte mer än blinka innan jag somnade. Jag minns de sista jag sa innan sömnen föll över mig.

''jag är inte så trött i alla fall...''

       

080821

Borde jag ha ångest nu? På måndag är jag tillbaka på jobbet och allt är som vanligt igen? Eller inte..


 Har tänkte mycket de sista dagarna, de finns ju en del tid för de när man ligger och solar.

1; De kommer inte bli som valnigt. Jessica är borta från jobbet och jag är nyfiken på Miryams version av de hela.

2: Det blir plugg på helger och kvällar och de kommer medföra både för och nackdelar.

3: Spendera massor av tid med Babbas!


--

Vi begav oss mot Eiffeltornet för att ta en fika. Hemskt att gå upp dit. Och när vi äntligen var där uppe så visade det sig att de var en bar och inte ett café som vi hade trott, så de var bara att ta tjuren vid hornen och ta sig ner igen, på darrande ben.


Vi shoppade. Köpte min väska som jag gått och tittat på en evighet. Köpte även en plånbok och lite sprit+ ett underbart armband.


Gick för att säga hejdå till Mr Ministry, sen traskade vi till hotellet för att ta oss en drink sen bänka oss framför dubbelavsnitt med h2o.

Sleepytime.

                             

080822

Hemresedagen.

Vaknade 09.30 av att ha sjukt ont i magen. Den känslan blev jag kvitt efter frukosten.


Vi packade och tömde skåpet igår kväll så de var redan klart. Vi såg de absolut sista h2o innan vi checkade ut.

--

Och här är vi nu, i skuggan av poolen och längtar tills klockan är 18.25 när vi blir upphämtade av bussen för att sen flyga hem. Skriver mer sen!

--

På flygplatsen nu, känns underbart att veta att många hemma saknar mig och undrar när jag kommer.

23.20 svensk tid är vi beräknat att landa i underbara göteborg.


Sitter här och luktar Nina Ricci, fyfasen va goa parfymer hon gör! Men är fortfarande lite besviken att inte taxfree landvetter hade min Clinique - In bloom. Antar att de är något jag får ordna när jag kommer hem...


Nu är de bara 1 timme och 45 minuter kvar till vi lyfter. På vägen hem visar dom Nina Frisk, Får se om jag orkar hålla mig vaken. Hoppas jag somnar så att jag är pigg när vi anländer.


                             

---

Sverige!!!!

Iskallt att komma av planet.

När jag öppnade ytterdörren så stog Nemo där, med huvudet på sne och tittade lustigt på mig, tror inte att han kände igen mig.

Underbart att vara hemma igen!

Har haft de superbra men, borta bra med hemma bäst.


Entering sweden

Fyfan.
Hade jag vetat att hemkomsten skulle börja såhär så hade jag stannat bland bulgarerna.
Har givetvis flitigt bloggat för hand på min semester, och det kommer redovisas härnäst.

Men först ska jag äta lite svensk mat!!
No more shopskasalad for me!

080808

Det slog mig inatt när jag tittade på klockan att det är ett konstigt datum.
Blev nästan lite rädd, och tänkte, vad ska de här innebära?
Kanske vårat plan störtar?

Om jag ska vara riktigt ärlig, så känns inte själva flygresan bra idag. Jag är lite orolig, vilket jag aldrig varit innan.
Jag vet att chansen att det ska hända något inte är stor. Men jag är å andra sidan inte den som brukar ha turen med mig.
Dessutom har dom pratat om att det är en storm påväg in..

Kolla bara på de här. Jag gick upp 08.00 , den 8/8 - 08     .. !? Tillfällighet?

Till något bättre. Jag har packat om lite granna. Plockat ut(!) saker, och nu funderar jag på vad jag ska ha på mig.
Jag kommer ha något bekvämt idag. Känner mig trött, då jag inte har sovit speciellt mycket inatt.
Förmodligen sover jag större delen av resan, men de passar mig utmärkt!

Nu ska jag göra mig iordning.
Det kanske kommer vara tyst ifrån mig i två veckor. Men kommer jag åt en dator så uppdaterar jag!

Annars för er i regniga trista sverige, så väntar för mig två veckor med sol och bad! Avundsjuk?

Soo long!

Fucking ready

Har packat.
Allt är klart. precis allt!
Snart lämnar jag landet.
Imorgon vid den här tiden så sitter jag i ett annat land, jag o bello.
Fucking lovely!

Ska hoppa in i duschen här nu.
Ska iväg sen. Tänker inte sitta ensam hemma här sista kvällen innan jag drar.
Det är någon som jag känner att jag måste besöka. Någon som jag känner att jag måste se innan jag åker.

Jag skriver imorgon, då får ni läsa av en helpeppad marlene ;)
see yah


Förberedelser

Ella håller på o riva sitt rum o jag är trött som fan!!
Har suttit här sen klockan sju nu, bli klar!

Ser för tillfället ut som en kycklingsegernare, men de kan ju för många vara positivt, men inte för mig..

Dagen idag har gått sjukt segt! trodde aldrig att jag skulle komma ifrån jobbet, som tur är är det bara en hel dag kvar! o två tmmar.. men dom räknar knappt.
Imorgon ska jag ner på stan o växla lite money.

I övrigt har ja pratat me tezz idag. vi har planer inför den 23... kan nog bli skoj!
Nu orkar jag inte mer! ska stressa bello lite så jag kan åka hem o sova.

Vacation baby!!!

Guess what?!
16.20 lyfter ja från den här skiten o försvinner i två hela jävla veckor, de du!!!
Jag o bello drar på semester, sol,bad,shopping,slappa o ha gott.dricka goa färgade drinkar o bli fetingbruna!!
mohahahaha.

Looking forward to that!

Nu blir de pizza o film!

Lata dagar

Ja, de har de varit.
Förutom idag då jag har åkt bil hela morgonen.

Är tillbaka i borås igen för att göra sista veckan på jobbet innan semestern.
Helgen har varit lugn o skön.
Har vandrat på stan, solat, badat,grillat o haft de mysigt.

Veckan här är fullspeckad!?hajjar inte hur ja kan dra på mig så mycke utöver jobbet..men så är de i alla fall.
Nu ska jag duscha sen göra mig iordning för jobbet!

Ciao

|||

Silky and smooooth

Hahahaha, thats what i am!

Igår var helena här, satt o drack lite, jag gjorde henne vacker. Hon fick lite slingor i huvudet.
Där har vi en person som är precis som jag. Impulsiv. Helt plötsligt fick vi för oss att vi skulle gå ut. Så vi begav oss mot stan, och hamnade som vanligt på harrys. Jädrar va människor jag kände där igår! Alla var ute!

Nu håller jag på o packar inför min weekendresa till campinlivet. Det ska bli så underbart!
Är tillbaka på måndag ;)

tills vidare, disco disco!

--------------------------------------------------------------

såg dont mess with zoohan häromdagen, sjukt sjuk film!

RSS 2.0