Frost

Var är mina ljumna sommarnätter?!   Jag har hållt utkik efter dem nu hela sommaren tycker jag.
Det är inte som det var förr. Då kunde man vara ute hela natten utan att frysa.

Inatt var det nästan de värsta jag har varit med om. Jag sov med kläder på mig, dubbla täcken och värmefläkt. Men ändå frös jag. Och det är juli! Ska inte det vara en varm sommarmånad? Det känns ju som höst!

Man kan inte annat än att längta till utlandet. Till solen, värmen och underbart bad och avkoppling.

Idag blåser det i Halmstad. Jag hade hoppas på värmeslag. Men icke. Bara att fortsätta hoppas, och vakna imorgon med solen i ögonen.


Att sysselsätta sig med idag? Jag ska ta och träna hunden lite. Alltid saker som går att förbättra. Ska röra mig lite med. Kanske jogga lite. Saknar att träna. Saknar tiden då jag var seriös. Då jag såg förändring, då jag hade mål. När jag imponerade folk med min träning. Jag ska nå dit igen.. I höst.

!


Välkommen



De är med tungt hjärta jag lämnade Borås idag. Och det är med all säkerhet ovanligt. Men det har sina själ.

Marlene heter jag, jävligt underligt att börja en blogg såhär. Som många andra så vill jag skriva av mig, om det är någon som läser eller ej det spelar mig ingen roll.
Tidigare så har jag mest bloggat på Lunarstorm.se/Marlene_  , men nu känner jag att de är inte så dumt att bara ha ett space för lite tankar och ord.

Till saken! Befinner mig i Halmstad hos mina mamma och pappa. Än en gång så lever man campingliv.
Har min hund här, Nemo. Han har varit här i lite mer än en vecka nu. Men nu har jag kommit för att hämta hem honom. Min lilla ögonsten.

Min livssituation i dagsläget ser ut som såhär;
Bosatt i Borås, på sjöbo närmare bestämt. I min tvåa. Med min pojkvän & hund.
För nuvarande alldeles arbetslös, och det gnager mig ständigt i tankarna.
Ser fram emot turkiet 25/8.

Senaste dagarna har varit mycket känslofyllda. Har nog upplevt de mesta känslor. ''mesta möjliga på minsta möjliga tid''. Men nu håller allt på att bli bra.. och kanske de kan bli bättre än vad det var till en början?
Av gårdagen att dömma.. så kan de det!
- Jag tror på dig!

Jag är ingen destruktiv människa, och det är inte meningen att jag ska spy galla om allt som jag tycker är piss o skit. Kommer skriva glada roliga saker är med.

Men för denna gången så stoppar jag här.


RSS 2.0