[ All set ]

Färdigpackade!!
Äntligen har vi lyckats packa ihop vad vi ska ha med oss och vad vi behöver under två långa härliga veckor!
Imorgon 03:30 så blir vi upphämtade för att styra mot arlanda. Vid denna tiden imorgon sitter vi på någon schysst restaurang, tar ett glas vin och bara myser, har jag sagt att det kommer bli heeelt underbart!
Ska tänka på er hemma i höstrusket, eller inte ;)

[ one day to go ]

Packa . Pappas . Kappsäck .



Yes! En dag kvar innan vi lämnar äckliga sverige! Kommer inte sakna det för fem öre. Ligga på stranden o gotta oss och bara ha de myspys i två härliga veckor min älskling och jag :)

Nu fikadax hos familjen Mikiver!



Min fantastiska kladdkaketårta - dagsfärsk ;)



[ Hemma vid ]

Hej hej hallå!!
Dagen är som vanligt en väldigt seg dag. Känner dock att det var ett tag sen jag agerade sann husmor och bakade. Och idag är dagen vi ska iväg på kalas till jockes lillasyster cecilia som blir fjortis :)
Så jag tänkte passa på att göra av med lite grejer i kylen innan vi ska iväg, och ägg var något vi hade jävligt mycket av så jag funderade en stund och kikade på lite recept och hittade sedan en fantastisk choklad/kladdkake liknanade tårta. Så den står i ugnen nu och det luktar gaaaaaaaaaaaaalet gott!!!
Den ska gratineras sen :)

Igår var min mamma en ängel och postade iväg min digitalkamera som redan har kommit, snacka om snabba ryck! Vi fick världens panik när vi i tisdags bokade en resa bara sådär hux flux och insåg att vi inte har någon kamera. Detta löste sig finfint tack vare dig, tack mamma!

Senaste tiden har vi grejat massa hemma, hemmet håller på att förvandlas till en supermysig finfin stor rymlig trea av toppmordenitet ;)  we like!!!
Vi funderade rätt mycket innan vi bestämde oss för tapeter. I hallen och matsalen fick de bli en beige,sandfärgad och med en mindre fondvägg och en lite mindre fondvägg. Supermys!

Igår började packandet. Rensat, skrivit listor, kollat, packat och grejat. Kan nästan tro att gubben har lite resfeber ;) vet inte om han vet vad han ger sig in på. 2 veckor i vansinnig värme, hähä, det blir nog kalasnajs!

Fick ett trevligt samtal igår, och snabb respons och service. sthlms sjukvård...... vi får se senare vad jag har att säga om den. Just nu sitter jag o saknar min lillasyster mer än mest. Var alldeles förlängesedan vi hade en helg bara du o jag. Hoppas du tar dig i kragen och kommer hit och hälsar på i september !!!

 finfin fondvägg :)

 fuck you leila, jag kan också baka!!

[ galenskap ]



Avresa Lördag 20/8


[ Middagsdax ]

Söndag, grå tråkig söndag.
Jag slog upp ögonen före min man idag.
Gick upp, satte på mig morgonrocken och kröp upp i soffan.
Gjorde en kopp med vanlijlatte (animals, ja saknar våra stunder!!!) och tittade på tv.
Nån timma senare kom en zombiliknande kille upp, ja tror det var min sambo, och sen var dagen igång.
Vi hade bjudit jockes mamma hennes sambo och familj på middag. Så det var bara att laga.
Det blev en fenomenalt god thaikycklinggryta med ris och vanlig sallad.
Till efterrätt serverades det vaniljglass och jordgubbar - färska!
Supermysigt, massa kaffe slank ner och vi avverkade en irene huss film.
Det får mig att sakna göteborg lite när jag ser det. Men det räcker att se det.
Imorgon börjar en ny vecka. Jag inväntar post och paket och telefonsamtal.
På tisdag är det äntligen dax för synundersökning, glöjärn ska införskaffas!
Nu fortsätter vi söndagsmyset!
Pusselikram

[ Fryser!!! ]

Morrn!
Igårkväll när vi gick och la oss var det 9 grader ute!? Kan ni fatta? 11 augusti och det är 9 jävla grader.
Nästan vinter!! brrrrrrrrr

Har hittat lite smått o gott som jag vill ha, bra mycket mer än såhär, men det här är några favvisar.






Allt kommer från Ginatricot och kostar 199 svenska rikstaler per styck!

NU ska jag hoppa in och duscha kokhett för jag fryser ihjäl!!

[ nytt! ]

Jösses sicken karl jag har! Värsta handyman!
Vi har dragit igång vårat göraom-projekt hemma och har mer eller mindre varit igång sen förra helgen.
Först vart de möbler och nu har vi äntligen fått tapeterna!
Nu är hallen och matsalen klar och de ser fantastiskt ut! Kan knappt vänta tills allt är uppe på väggarna och helt färdigt, jädrans mysiga middagar man kommer kunna att ha där! Så himla mys!! :)

Imorgon bär det av mot kalmar, tormention spelar på stadsfesten halv fem. Vi åker 80 mil t.o.r så se till att ta er dit !!!

Kan inte fatta att det redan är fredag. Denna veckan har bara swichat förbi! Gubbens lastbil har varit trasig så jag har inte varit hemma utan honom en endaste dag, perfekt om ni frågar mig!

Idag har jag hittat de perfekta jobbet för mig, och jag har skrivit ihop mitt personliga brev. Tänkte se till att maila iväg det nu ikväll innan jag hoppar in i duschen och lägger mig för natten.
Imorgon måste vi upp i tid och iväg. Resterande helgen blir det pyssel.

På tisdag har jag bokat en tid 13.30 för SYNUNDERSÖKNING. På tiden om ni frågar mig, min karl och resten av sveriges befolkning som kör bil ;)

Tack för idag, och håll tummarna om jobbet!
Puss o godnatt

[ colorera mera! ]



















Jag tror alla som känner mig vet vad det handlar om. Min eviga beslutsångest angående mitt hår.
Vad tycker ni?!




[ Kallt ! ]

Någon mer än jag som tycker att det börjar bli kallt på kvällarna?
Vi brukar alltid ha öppet överallt och balkongen kan stå öppen hela nätterna, men det är mer än påtagligt nu när det har börjat vända och går mot den där hemska, men vackra tiden.
Hösten.
Inte min favorit av alla, men det finns ju såklart positiva delar med den också, även om de negativa är en aning överhängande.
Kallt, mörkt fortare, regn och blåst.
Visserligen älskar jag att krypa upp i soffan med tända ljus ( tänker såklart inte ha ljusen i soffan ) och en filt och bara mysa ihop.  Men jag gillar inte mörkret och framför allt inte det som kommer efter, vintern.
Hösten medför i större eller mindre skala alltid för mig en höstdepp. Folk kryper in i sina skal och skiljer sig från den där glada härliga öppna skaran som blir på sommaren. Varför ska det vara sån skillnad.
Och vad kan man göra för att det inte ska bli så?
Idag har jag verkligen tänkt massor på min familj. Jag saknar er sådär extra mycket idag. Älskar att vara med min familj. Bara ligga i sängen hemma med ella och kolla på halvbra serier. Sitta i soffan och diskutera med pappa aka.krösamaja. Eller bara sitta i köket och dricka kaffe och spela spel med mamma.
För att inte tala om mitt lilla hjärta. Det går inte en enda dag utan att jag saknar honom. Min underbara bäbis.
Nemo är för övrigt sjuk. Han nådde en ålder på fem år nu i juni. Och sist jag var hos veterinären så pratade vi allvar. Har har inre hormonförändringar som medför mycket fysiska jobbiga problem. Sår mellan tassar, kliande öron, mörknande i huden och analbesvär. Han kan ligga hela dagarna som om han vore deprimerad och inte alls ha någon matlust. Eller bara kräkas.
Därför tänker jag när han ska iväg på sin vaccination göra en ordentlig utredning på honom. Jag vill veta varför han mår som han gör, och vad det går att göra för att han ska må bra. Kosta vad de kosta vill. Han har ju bättre försäkring än vad jag har. Men det ska bli bra!
Jag har turen som har världens bästa sambo, och hans familj som är helt underbara.
Vi har varit där och fikat ikväll. Alltid lite mysigt att hitta på något även om det inte blir något speciellt så är det skönt att komma lite hemifrån :)
En stor kram till er min älskade fina familj. Kommer snart och hälsar på, och ni får snart komma och hälsa på!
Älskar er! Ta hand om varandra :)

[ helgen ]

Jaaaaaaaha, godkväll mina damer och herrar!
Jag gör ett nytt försök med att skriva mig en blogg.
Igår försökte jag så innerligt, och hade skrivit och lagt in bilder men så glömde jag publicera och tryckte på logga ut istället, och ja. jag var trött!

Hur som.
Lördagen var askalas!
Killarna gjorde en bra spelning och efterfesten var trevlig.
En massa nya ansikten och några bekanta. Oerhört trevligt faktiskt :)

Gårdagen spenderades i sängen/soffan. En massa myspys och film och slapp. Perfekt!
Dagen idag har i princip sett likadan ut.
Vi fortsätter med de..

Tjingeling

[ Pretzeltown ]

God morgon!
Igår var de en lååååååång dag.
Vi vaknade lite för sent, fixade en sen frukost och åkte iväg till ikea för storshopping.
En ny tvbänk, och en överhylla + en massa nytt till köket blev det.
Så himla fint, gubben höll på till 00.30 nångång, kanske längre, vet inte riktigt för jag somnade ;D
Igår var vi nere i parken där en fastival pågår. Soreption spelade och röjde. Tyvärr va de så lite folk så de vart inte den stämning man ville ha. Men grymma!
Idag är de Tormentions tur. Hoppas de blir lite mer folk, inte jättebra väder idag, men sålänge regnet håller sig borta känns de okej. Kalmargrabbarna är i skrivande stund påväg över sverige.
Fortsättning följer....

[ 2 veckor på rymmen ]

God morgon!
Vaknar av en puss från min underbara man, käkar frukost på balkongen för att sedan förflytta mig till soffan med en kopp kaffe. Ibland är livet underbart.

Som ni säkert förstått här så har jag varit två veckor på rymmen av olika anledningar som betyder nada just nu. Men jag gillade läget och drog på turné, här följer bilder på senaste tiden.

 Jag packade en jätteväska och satte mig på stationen för att börja en tågresa från helvetet ner genom sverige till tryggheten och lugnet.

 Hamnade såklart hos mitt hjärta. Vi njöt av många långa promenader, just like old times. Precis så som vi älskar det! Här påväg ner till stranden för lite bus.

 Var rätt less på mig själv och gjorde en och annan tur med bilen för diverse sevärdigheter i 035:s område.


Spenderade galet mycket tid med världens bästa mamma, vi gjorde cykelturer, vi överdoserade kaffe och vi pratade dag som natt om allt mellan himmel och jord. Vad hade jag varit utan dig?

 Pimpade min hund. Älskade honom lite mer efter gråtit ögonen ur mig än en gång till Marley & Me. Jag har utan tvekan världens bästa hund. Han har empati så det rinner över, och är glad när jag är glad, ledsen när jag är ledsen. Världens största hjärta!

 
Jag fortsatte min turné till underbara Göteborg. Där jag såklart träffade min bästa och närmaste vän genom tiderna. Min underbara torsk. Bilderna får tala för sig själva :D

 
Fullkomligt omringad av underbara människor som gjorde allt för att hålla mitt humör uppe blev jag en glad människa :)

 
Flyttade in hos Jimmy Och Malin Och Vilja, som är en galet go bäbis. Verkligen en superglad liten skit :) Man blir verkligen bäbissjuk när man är i närheten av henne.

 
Tog sedan tåget än en gång med destination Borås. Hann träffa Erica, såg hennes och salams finfina lägenhet. Pratade lite skit och drack en kaffe.
Kvällen spenderades med världens bästa syster som jag totalt utklassade i familjegeni.


Torsdagskvällen som egentligen skulle innehålla en öl på en uteservering och lite mat, blev en fika hemma hos min farmor i hennes nya lägenhet på sjöbo. Där hittade jag en bild från förr. Och skrattade mig kissnödig åt detta fotot. Jag undrar fortfarande, vafan tänkte du med de där håret mamma?Pollisonger?!? Och pappa, dig hade jag inte velat möta i en mörk gränd när du ser sådär sluskig ut. Inte konstigt jag har de där ansiktsuttrycket som bara skriker: Vilka är de här?!

 Fredagen spenderades med Linda, vi klippte oss, pratade skit och skrattade som vanligt. Vi förberedde mat tills ella slutade jobbet, sen blev de spel i form av fuzzy duck.
 
En sväng på Frank's, där de va tomt på folk, och vi kände inte igen en endaste jävel. En redbull vodka senare så gick vi vidare. Ella styrde stegen mot Harry's med oss i släptåg.

 Jag har lagt mina shotsdagar på hyllan men de stoppade inte tjejerna som shottade en udda version av fischerman.

 
Kvällens internaste sångfras : Kör du taxi?!

 Sen var det dax för tågturné igen.
Borås- göteborg. Göteborg C - hisingen island. Hisingen -Göteborg C. Göteborg C - Södertälje syd.
Lång, varm, stressig, nervös resa hem till verkligheten och till mitt hjärta.

Min turné gjorde inget annat än gott. Oerhört nyttigt med distans. Och jag vet vad som är viktigt för mig.

Min familj som alltid finns för mig, tar hand om mig och stöttar mig när jag behöver.

Mina vänner som är så nära men ibland så långt bort, jag vet verkligen vilka som är mina riktiga vänner, för ni finns för mig när det verkligen gäller. Jag kan prata med er om allt, och ni vrider och vänder på allt för att jag ska få en annan syn på saker och ting som jag kanske inte alltid ser så klart. Tack för att ni finns där för mig, alltid.

Min älskling. Mitt hjärta tillhör dig. Jag är inte hel utan dig och det finns ingen i hela världen som kan mäta sig med dig.
Jag älskar dig!


[ Jag lättar som människa ]

God morgon!
Vilken är fruktansvärt bra enligt mig!
Mycket som har hänt de senaste dagarna men orkar inte riktigt skriva av mig nu.
Tänkte meddela att jag tar tag i mitt liv idag.
Massa papper som fixas, samtal som rings och besöks som görs!
Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe sen bär de iväg!
Tjingeling!
Dead serious - som vanligt ..

RSS 2.0