Rapport fran Turkland

Sitter har nu i turkıet. Idag har varit en valdigt lugn dag. Var ute o partajade pa the doors igar med alsklingen o tva killar som vi traffat har nere. Rojde javlarimig. dansade pa bardisken o sant. Hade vansinnigt skoj. Jakla skoj dar nere i hamnen maste jag saga.

Detta maste vara de samsta internetcafet i hela varlden!Utan vidare. Sa segt. Men billigt. Fem kronor i timmen. Det ar helt okej for att ;komma hem; en stund.

Vi har haft olidligt jakla varmt har. Igar hade vi 48 grader pa dagen. O da lag vi pa stranden mest hela dagen. Kvallarna ar lite battre. da e de bara runt 30..35 grader eller nagat sant.

Imorgon sa blir de stranden pa dagen. sen blir de val att ga o kaka o sen tillbaka till hotellet o duscha o fixa lite o sen slappa nagonstans. Det ar ungefar sa dagarna ser ut har. om man inte gor som vi gjorde igar. tar en redig javla krogrunda. gratisshots o gejjer overallt!!

Nu har vi snart varit har i en vecka och det gar inte speciellt fort. Inte for att jag langtar hem eller sa men dagarna gar ganska sa sakta.  det gor iofs solbrannan med. sakta men sakert borjar jag att bli brun. =)

De var val de jag hade att rapportera just nu. Nu skriker de ut boner ýimoskeen sa nu ska jag sluta har.

Puss o Kram till alla goa mannýskor! =)

AAAAAAAAAAAH!!!

Fasen va de känns stressigt. Nu önskar man nästan att man kunde backa ett par dagar så man kunde gjort lite mer nu innan de sista. hur som helst.

sitter med blekning i håret. Ska göra mig lite sensommarfin =) Sen gäller de att sätta igång o packa så man absolut inte glömmer något.

Till något lite värre.. Har fått ont i foten, den som jag bröt för ett par år sedan. Hoppas dock inte att detta kommer att bli värre, då jag redan nu haltar omkring lite smått. Håll tummarna för mig.
Lagom skoj att gipsas på semestern o ligga på playan med gips, & vilken bränna sen!

Flyga imorgon, 5,5 timme + 2 timmars bussresa. Inget jag ser fram emot. Men det är förhoppningsvis värt de.

Ska ha en underbar semester!!!!!!!
O jag ska bli så brun så ni kommer inte att känna igen mig när jag är hemma igen ;)

Goodie

Tränade igår. axlar! känns lite idag faktiskt. Men de är helt okej,.

Turkiet på lördag då. Fan de närmar sig. Det har gått fortare än vad jag trodde att de skulle göra. Men de känns skoj. Skönt med lite sol o bad. Relax liksom.

Om ett par timmar kommer Chrilles päron hit, och hunden. Ska låna dammsugarn, fika o lite så. Jag ska snart ner i tvättstugan o mangla lite. Ut med Nemo med.

Pratade med mamma idag, hon är fortfarande sjuk, hoppas hon blir bättre snart :) love you.

För övrigt är de inte mycket att rapportera. Allt flyter på!

GeléArmar

God natt!

Sitter här framför datorn, har precis beställt parfymer till resan. Blev några goda:)
Inte långt kvar nu, på lördag bär de av till Turkiet - Alanya för att spendera 2 supersköna veckor ihop med älsklingen. Det ska bli helt underbart. Och fastän jag har varit utomlands tidigare så känns de lite pirrigt.

Träning, träning & åter träning. Det har gått bra den sista tiden. Är inne på den tredje ''seriösa'' veckan nu. Är jäkligt skoj! Nästan synd att en resa avbryter detta, men får fortsätta när vi kommer hem igen:) Tränade bröst o biceps igår, gick kalasbra. Körde hantelpressar på 21 kg's hantlar:)))

Idag var de rygg o triceps. Triceps gick ovanligt bra faktiskt. Längesen jag kände av att jag har tränat den, men nu känns de. oja! Ryggen.. körde marklyft idag. Har inte kört de på säkert 1,5 år. Så fick börja på 60 kg, men de kommer de me:)

Idag har Nemo träffat Lucifer, sin brorsa. De har inte setts sen fighten. Och hade vi inte varit uppmärksamma så hade de förmodligen blivit en till idag :/ trist att det inte ska funka längre. Det som gick så bra när de var små. Vi var tillome bortresta ihop över en helg. Men men, två hanar med stora viljor.

På torsdag däremot så kommer Nemisens tjej:) Aria och hennes farmor och farfar hit (alltså chrilles föräldrar), Ska leka lite, ta en fika o bara ha allmänt mysigt:)

Nu kallar sängen snart. Nighty night

Långonsdag?

Idag har det varit en lång dag. Har inte varit stilla en minut känns det som.
Imorse var jag hos Tezzan O liam. För att senare sitta barnvakt åt Liam. han var rätt grinig idag faktiskt. Har han inte varit innan. Men han hade väl sovit dåligt och saknade nog sin mamma:)

Senare åkte jag ner tll stan, skulle sola o sen träffa sandra o ella för att hjälpa sandra att hitta rätt hårfärg. Så de gjorde vi, sen bar de hemmåt för att senare göra en hårförlångning samt färga håret på henne, resultatet blev fantastiskt! Känner mig mycket nöjd.

Fick post idag, från Handels. De har höjt min dagskassa med över 300 kronor. Så det kändes bra. Tänker dock satsa på att ha jobb nu inom kort.

Igår var vi på gymmet igen. Det gick ganska bra... var inte helt fokuserad kände jag. Hade kanske ingen lust? Var uppe tidigt o gick morgonprommenad igår med. Kanske var att jag var trött som jag inte kände någon lust?
Hur som helst. Imorgon är det dax igen! Får ta igen de då!

Nemo har blivit sjuk, han har fått kennelhosta. Idag hostade han så att han kräktes. Men veterinären sa att detta inte var någon fara, men att det kan ta upp till tre veckor innan han är frisk. Så får kurera min lilla skrutt nu så han blir frisk:)

I övrigt rullar allt

!

Träningsvärk

Fyyyyyyyyyyy va skönt de är! Fast fan va ont de gör.

Tränat idag med. Har kört bröst o biceps. Gick finfint.
Tränade ben igår, och axlar lite fort. Därav träningsvärken. Den sitter i benen. Bencurl på 100 kg.

Har börjat käka nyttigt. Känns med en gång. Från sladdrig till lite fastare, tar de dag- för dag nu.
Det är fortfarande fint väder. Det är jag mer än glad för.

Imorgon är det rygg o triceps.. Kör hårt fram till turkiet nu!

ps. tycker om min christian

Torsdag.

En varm torsdag.
Jag trodde att de fina vädret skulle tagit slut i onsdags, ''dom'' sa ju de. Vädernissarna. Men i dagens läge går det inte lita på någon. Det är framförallt väldigt lätt att vara metreolog idag. '' i helgen ska de bli mellan 15 & 35 grader varmt''. kan man ha fel med sådan marginal? hur som helst är jag glad att de håller i sig!

Mat är på gång, känns som jag inte har ätit på jättelänge. Är vrålhungrig! Chrille lagar fläskfile o potatis. Det börjar lukta gott nu.

Dagen har sett ut som såhär; efter att ha spenderat en natt på tullen med min sjuka syster så är vi hemma igen på sjöbo. Har varit o handlat det nödvändigaste och slappat. Senare kom det en klipprusch.  JImmy var här o fick sitt hår fint. Samt pappas kompis son.

Det är egentligen torsdagskväll idag. Fick ett sms av lena o tezzan. De ville haft med mig ner till stan. Men jag orkade helt enkelt inte. Har inte ens svarat på messet. Känns lite dumt. Får meddela dom sen.

Kommer inte hända sådär jättemycket mer ikväll. Ska ut en sväng med Nemo. Och sen blir de att ta de lugnt. Känner mig trött efter ett par träningspass som varit i veckan.

Imorgon är det ben som ska tränas, sen ska de tvättas här med, ska försöka hinna med o sola.

De var väl allt för den här gången :)

Nu är det sommar, nu är det sol

nu är det koskit i hagen. hahaha. flummigt.

Har varit på gymmet. Galet en sådan här dag? Kanske, men vafan. Det var skönt. Och det känns!!
Brösten har jag tränat idag. Måste göras det med. Så dom inte är helt slappa o sladdriga. hahaha.

Ursäkta mig idag. Är galet trött, kanske lider av solsting. Har nämnligen suttit ute och solat idag.

Nu väntar vi på att Jimmy o Kim ska komma förbi. Men det skulle de gjort redan igår. Men det blev inte av,. så vem vet om det händer idag?

Annars så är det inte så mycket som händer. Försöker ordna de här med jobbfrågan. Kommer till att bli jobbigt om det inte löser sig inom snar framtid.

På onsdag ska jag träffa veronica. Vi ska ta en fika och snacka lite. Var ett tag sen nu, så nu är det mer än dax för det.

Hoppas på att vädret håller i sig, för är det såhär så håller sig humöret på topp =)

Solsken

Idag är det så mycket sol!!!! SÅ underbart väder och fan va glad jag blir!!AAHH

Har nu på morgonen åkt från halmstad till borås. Så nu är vi hemma igen, jag o Nemo.
VI sitter o väntar på hussis, han kommer snart.

Ska snart ringa till fritidsresor.
Men nu ska jag duscha.

tjing!

Flugor

Roligt ämne? - Frågar du mig så tycker jag att det är galeskap.. men lite roligt åxå.

Igår tänkte jag vara snäll mot mamma, så jag tog bilen o åkte upp till OKQ8 för att tvätta den o städa den. Jag dammsög så noga jag kunde, och torkade av allt inuti bilen, jag la mer eller mindre ner hela min själ. Sedan när den var fin invändigt så var det dax och tvätta den utvändigt. Den va så fin så fin när jag kom ut.

På morgonen när vi vaknade här så hade bilen förvandlats till någon slags flugmagnet. Det var en miljon döda flugor som satt fast på bilen! Jag tyckte såklart att de här var döskoj, men eftersom det är mammas lilla pärla så delade hon inte min humor. Så hon åkte o klagade.


Till något heeeelt annat.

Majsen o hulkmamman ringde precis. Dom frågade vad jag gjorde och sa att dom var påväg hem till mig för att hälsa på. Synd bara att jag är 20 mil hemifrån. Så vi bestämde att de ska komma när jag är hemma istället. Så de blir väl här i dagarna ngn gång hoppas jag.

Idag har vädret varit bättre,har faktiskt tillome kunnat ligga ute o sola. o d är inte illa. för de var bra längesen man kunde göra de.


Imorgon bär de hemmåt till borås igen. Till MIN lägenhet o MINA saker o MIN säng. Hela familjen Nemo & de känns alldeles underbart!

RSS 2.0