Make over !?

Tjenamors.
Vart på salongen idag. Dom har fixat mitt hår, är fortfarande blond. hehe. Dom vill klippa av allt, men jag vill inte bli av med mitt kära hår!! :(
Oavsett, enda blondinen där så jag fick inte färga mig mörk. hehe.

Det har kommit snö, massor, eller massor o massor, tillräckligt för att man ska bli blöt när man går ut! Dont like. Jag som ville ha sommar nu!

Imorgon börjar jag fast på salongen, ska bli jättenajs att ha ett jobb att gå till.

Har precis duschat nu, ska nog göra en ansiktsmask nu.  Känner att de behövs, jag kom ju aldrig iväg o solade idag. !!!!! FAN.

Jaaaaaaaaaa.. annars e de inte så mycket som händer. Min kära mamma har varit uppe här idag. Hon var så snäll o hämtade mig på coop när jag missade bussen. Tack mamma :) SÅ jag fixade hennes hår. Hon blev så fin sååå. Klippte o färgare:)

I helgen får vi se vad som händer, ska de vara sånt här väder så blir det en helg med mycket film:) Iofs e de rätt skönt de med:)  Och god mat!
Blir de fint väder så kommer kanske nemisens tjej o hälsar på över helgen. Kan dom ha pyjamasparty:)

Nu ska jag blocka lite. Puss o kram skumbanan

Singstarparty

Yes!
Kl var halv fyra när ravioli landade hos mig,  Då hoppade jag fort som attan in i duschen och vid 18.00 var festen igång!

Jag, carro, daniel, ravve, sara, jimmy o therese. Sen dök Ellen förbi med:)
De var galet skoj! Vi drack o fick en hel del roliga skratt.
Som vanligt höll jag o ravve på o dumma oss. '' ne fyfan va äckligt!'' hahaha.

Timmarna rann iväg, singstar o guitarhero... Sen var de dax att tänka på refrängen.( va ja inte vitsig nu när vi pratade om singstar?) ..  Bara de att när vi skulle åka hem så gick de ingen buss. Och jag kände att jag verkligen ville sova hemma, de är alltid lika underbart o vakna upp hemma!

SÅÅÅÅ, en efter en däckade o jag o ravve begav oss till ulf, där jag kollade busstider o han, tro de eller ej. DÄCKADE ifrån mig. Så där satt jag, mitt ute i ödemarken. hahaha. Till slut kom det en buss o jag var hemma runt halv tre.

09.15 studsade jag upp imorses, ut och gick! var ute nästan två timmar. de var underbart!:) Var nere i knalleland o köpte blommor som jag ska plantera sen:) ska bli så mysigt såååååååååå.

Jag ahr galen mensvärk idag. Jobbigt, undrar varför de har kommit tillbaka, de gillar jag inte!
Snart kommer Ellen o therese, dom ska klippa sig!
tjing!


First Day - Again!

Nu blir ni lite förvirrade va?
Jag har haft ett jävla flyt de sista och fått provjobba runt osv. Sökt jobb som har ringt upp. Det är skoj!
Igår var jag och provjobbade på salongen, en salong som ringt mig tidigare. Det var fasligt bra måste jag säga. Kände mig hemma och det var roligt. Så jag kan helt klart tänka mig att jobba heltid där.

Idag ringde dom från salongen, and guess what?  Jag fick jobbet!  Känns helt underbart bra att ÄNTLIGEN få börja tjäna lite pengar igen, och dessutom göra det jag vill (?).
Kanske de här är en vändning för mig,och min lilla familj.  Mer positiv är nog bara förnamnet på vad jag kommer att bli!

har varit nere i stan med min älskade ella. Vi har solat och blivit syntetnegrer. Skönt att få komma igång med detta!
Nu är kyckling på g här hemma. Sen ska jag bege mig mot gymmet. Ska ut på en långis med Nemisen med.

Helgen är fortfarande ganska oklar, kanske får jobba?kanske blir de så att jag åker till min kusin i göteborg. Fredagen och söndagen är de iaf lite extrajobb.
Får se Får se.

Nu ska jag blocka lite.

First Day.

Jupp, idag var min första prövodag på företaget.. Måste säga att det var ganska intressant.

Får för gudarnas skull hoppas att ingen läser detta.

Började med att jag fick sitta o lyssna på en av säljarna. Han spottar något så förskräckligt när han pratar och glömmer helt och hållet av att svälja, sen är han lite skum.

Sen hamnar jag mellan en halvgalen söt gubbe och en äckelsliskig snobb. Kunde de inte finnas något mellanting? Guess not.

Efter antal X frågor från slisket om vart jag bodde,hur gammal jag var, vad jag kom ifrån osv. ( får inte glömma fjäsket) så sa jag: jag bor tillsammans med min PITBULL och min POJKVÄN. sen var de rätt tyst från honom.

Sen på toppen av allt så har dom en snarkande mops där! Och då pratar vi inte om en sån som man torkar golvet med, utan en hund :P

Vart på willys med mamma o snorry idag. Det är så fruktansvärt tråkigt med mataffärer.

Har precis kikat på Bob the butler med gullenisse. Hur kan man gråta till en tom greenfilm?:D

Föressten, något som fick mig att skratta så jag nästan pissade på mig i helgen.
- jag o chrlile var påväg från netto när det var storm då jag frågar; Vart tar alla fåglarna vägen när det är storm?
Som svar så säger han helt allvarligt:  Dom gömmer sig i grottor.
Och det var ungefär de roligaste jag hört på länge.

I lördags var ravioli här. Vi spelade yatzy , jag slog en på första slaget. 4 is the magic number.
Sen spelade vi 10 000- jag slog 6 ettor på ett slag.

Nu är de dax att sova. Natti!

Maybe i have got myself a job?

Eller kanske två?.. haha
Var på två intervjuer igår. Den första var på mediakontakten. Där jag ska vara säljare till frisörsalonger. Där kan man tjäna mycket pengar, men dock en helt provisionsbaserad lön.

Den andra intervjuen var på Aroma Vie uppe på Coop Forum. hon verkade stormförtjust o jag likaså. Mindre lön men en fast inkomst varje månad. tryggt o säkert.

Hur som helst. Hela nästa vecka kommer jag att befinna mig på mediakontakten o ska se om jag kan göra någon karriär som säljare, och ska se om jag kan tjäna in lite pengar. Det vore MER än välbehövligt just nu. TACK.

Anyway.. Gullenisse har farit omkring här idag som en skållad råtta o städat o lagat mat o haft sig. Skönt att slippa göra sånt. God mat med:)

Igår hyrde vi en film. En vansinnigt kass film! Flickan i källaren, SE INTE DEN, helt sinnessjuk! Sen kom patric o helena förbi, jag fick panikryck o började städa, Hatar när de ser ut som skrot o de kommer folk hit. Okej, familjen o sånt e skitsamma men annars ska de va prima schnyggt!

Ikväll får vi la se va som händer. Väntar FORTFARANDE på att ravioli ska höra av sig. Vi sa ingen tid igår. Skulle va mysiskväll o se film o sånt. Får se hur de blir med de nu. Tråkigt om de inte blir något nu när man planerat!!!

Tezzan har varit en sväng förbi här idag med sin vän Lizette, som klippte sig.

Och när jag karvat i hennes huvud gick jag över på Nemos kropp. Har haft hundvård här idag. Han har blivit ryktad o fin i pälsen. sen har vi smörjat trampdynorna o klippt klorna. Nu har vi bara öronen som ska göras rent o tänderna som ska borstas sen är han som ny!

Nu ska jag gå o lämna tillbaka filmen från igår. Tjing

Pussis till min gullefamilj- looove yah

21|21|21

Och ännu en dag äldre, men ett år på pappret.
Är det nu man börjar bli gammal när man känner att det inte var längesen man fyllde år?
Gammal o gammal, finns ju folk som trodde jag var äldre, om de är positivt eller negativt - de vet jag inte.

Sooo, födelsedag idag. Har haft mamma o pappa o ella på besök. Vi har fikat, öppnat presenter o tittat på kort.
Det är alltid mysigt när ni är här. Men jag har lite dåligt samvete för att jag glömde bjuda hit min faster..

Som ett brev på posten och kanske en bra födelsedagspresent? ..så verkar det som om jag ska få provjobba på ett företag. Som säljare. Personligen hatar jag säljare. Det är det värsta jag vet. Men kanske man kan bli en bra säljare själv? Jag vet inte. Time will tell.

Jag har faktiskt inte sådär jättemycket mer att skriva. Var meningen att ja skulle vara i göteborg imorgon, för att hälsa på duvan. Men inte blir det så, min ekonomi tillåter inte det. Tyvärr.. så det får bli när den är bättre! Förhoppningsvis inom snar framtid!

Nu ska vi spela kort o ta ett glas cola!

De var allt för idag, imorgon vaknar jag upp, ännu en dag äldre.

Wake up call - ?.-/&

Varit ute o traskat nu. Idag igen.
Igår var jag o Nemis ute en riktig långrunda. Han sprang som en gasell och han var så lycklig. Men gud va trött han blev sen. Sov hela dagen.

Idag har varit en rätt bra dag. Har dammtorkat i hela sovrummet, hann inte mera.. Det tar längre tid än vad man tror. Har rensat bland räkningar. Ringt till Af. Varit i knalleland med min ÄLSKADE mamma o syrra. ( nu behöver du inte klaga på att du inte fick stå med här gullemamma). Jag inhandlade ett par skor till våren, så jävla äckelsköna. Sen åkte vi hem till mig, Chrille stack till gymmet o vi tog en kopp kaffe. Sen började ''mannen som talar med hundar'' så det satt vi bänkade framför.

Strax innan jag stack till knalleland fick jag ett vansinnesutbrott på mig själv. Fick fan inte igen mina jeans som jag utan problem kunnat ha sen i oktober! WTF!  Time to change.. O de nu. Så jag har fått för mig att ;

Varje kväll denna vecka gå en längre prommenad, MINST 30 minuter.
Sen nästa vecka börja att gå på morgonen.. OCH kvällen.
Givetvis ska besök till gymmet klämmas in emellan. För nu ska de bli ordning.
Jag som var så duktig ett tag!!!!!!!! arg ja blir.

Imorgon kommer Ingela, hon ska permanentas o klippas. Sen ska vi äta currrysoppa - for old times sake.
Chrilles pappa kommer med, o Nemisens tjej, aria.  Dom ska slänga våra gamla kylofrys.
Skönt att bli av med de. Har massa bröte i källarn med som jag hoppas på försvinner imorgon. Vore så skönt att få organisera lite där med.  Jag gillar ordning o reda!

Nu ska jag kika lite på blocket, sen sätta mig o gossa med gubben o bäbisen en stund, sen blir de hopp i säng.

Puss o Kram

Mys på stan

Hej hopp alla regninga.

Idag har varit en mysdag.
Efter en mindre mysig natt så dök ella upp här vid 14 tiden. Jag grejjade iordning mig o sen bar de iväg ner till stan. Vi skulle på födelsedagsfika.
Vi gick en sväng på stan, ella hittade en kjol och jag köpte min parfym - CKIN2U . gooodie goodie.

Sen hamnade vi på café viskan. Tog en varm kopp choklad och en banan. Satt där i nästan en timme.
Vidare senare till tullen, skulle hjälpa ella med en ansökan till ica maxi.

Men till något roligare. Jag fixade biljetter till Kent. Så ella fick den i födelsedagspresent!:)
Den 9e februari så ska vi ner till Jönköping och se dom. (igen) ..... Ska bli mysigt.
Hoppas att de inte är nån snö.

Nu ska jag o gubbilubben käka lite här.
Imorgon kommer Ravioli. Vi ska ha pyyysigt.

Fixar ny kyl o frys i rostfritt stål imorgon. De ska bli sååå nice!

tjing!!!!!!! (:

Esnorry 7 år

Ahahahaha, är på tullen. väntar på födelsedagsbarnet. För hon är inte hemma. Hon är o fikar med sina fikon.

Hahaha förlåt. e trött som fan. Ella fyller år idag. 17 år. Sinnessjukt tråkigt år. Man bara väntar på att man ska bli arton, och av hennes blogg att döma så är det så även för henne : ''om två timmar o femtiosju minuter o trehundrasextiiofemdagar så fyller jag arton år'' hahaha. vadå lång väntan?

Oavsett, de känns inte längesen vi fyllde år över huvudtaget. känns lite tråkigt. förr i tiden när vi var små så firade vi ihop. vi hade våra kalas ihop o de var så mysigt. vart tog den tiden vägen? vipps,borta!

Hur som helst. vi sitter här hemma o väntar på dig gullunge. Grattis syrran. älskar dig. Puss o kram storasyster

Jul & nyår

Julen har som tidigare nämnt spenderats i sthlm.
Det var mysigt men annorlunda. Men annorlunda kan vara positivit.

Om man bortser ifrån att jag blev jättesjuk natten mellan julafton o juldagen.....

Nyår, vi var hos tezzan o steve. Lena o coffe var också där. det var supermysigt. Åt gott o spelade guitar hero. Det var inte så tråkigt som jag trodde. De var rätt ballt faktiskt.

Har varit hemma i borås i en vecka nu o de känns som en evighet! Jag måste verkligen ha tag i ett jobb nu!
Jag är trött på att inte ha några pengar o bara gå hemma..

Här frammåt så väntar födelsedag. ett år äldre. Igen. Tiden går fort. Det känns som om de var nån vecka sedan jag fyllde. Men i själva verket är det ett helt år sedan!

Jaja hur som helst.
Håller på o tvättar. E smått irriterad på människor som promt ska tvätta när jag gör de. De var ledigt innan jag skulle börja så ja blev glad o gick ner o slängde i tvätt. NÄHÄ då kommer de folk o ska tvätta preciiiiiiis då.

Trött på att tvättstugan ligger i andra huset!  usch blä o skit!

RSS 2.0