[ En sjuhelvetes säljare ]

Goooooooooooodmorgon!
Man slutar aldrig förvånas, och jag blev bra överraskad igår när jag fick ett samtal ifrån min xxchef.
Ni som har läst riktigt länge vet att jag är en tävlingsmänniska, och när de kommer till säljtävlingar i salongen så är jag inte sen att lägga ner hela min själ i att få kunden att gå hem med bärkassar av produkter!

Hur som helst, i oktober förra året så avslutade jag en anställning på en salong här i göteborg, där vi hade haft en sån. I vinstpotten låg det produkter, finfina saxar och presentkort på väldigt relevanta summor.
Jag sålde som en blådåre och hamnade i kolumnen presentkort av ett värde på 4500:- . De hade suttit finfint i juletid, till nyår, inför alla födelsedagar osv osv. Klarade mig förbi dessa hinder ändå och trodde aldrig att jag skulle se röken av detta. Men så ringde jag för ett tag sen upp företaget och undrade just över min försvunna vinst. De skulle de forskas i. Tiden gick och iom min flytt så började de bli brottom.. så jag gjorde ännu ett samtal och fick prata direkt med min xxchef, som lovade att denne skulle ta tag i detta. Sagt och gjort.

Igår fick jag samtalet över att de var alldeles riktigt att jag inte fått detta uttdelat och att det skulle infinna sig i formen av rena kontater på mitt konto och nu när jag vaknade så kollade jag, och visst hade jag fått min vinst.
Satt som handen i handsken just nu, en hyra gratis! Det var värt alla rekomendationer och trixande med kunderna, tack än en gång min kära envishet :)

En sak till.
Fick brev ifrån min läkare igår. Hon har rådfrågat med sina kollegor vad tusan dom ska ta sig till med mig.
Så nu har hon skickat en remiss till en specialistläkare som ska kika på min axel, klämma, känna, dra och göra bedömningar. BRA! Allt för att fsk ska få de dom behöver så jag kan få någon form av ersättning efter endast 3 äckliga vidriga månader utan något klirr.

Va ja spyr ut massa idag! Jag är oerhört glad för idag ska jag till studion för att få klart min underarm. Min kära barberare ska pryda den och de ska bli spännande och se hur han målat den, jag har skapat mig en bild i huvudet nu, och får se om han har lyckats!

Nu ska jag boka tåg till min älskling, sen hoppa in i duschen och sen är de dax att ge sig iväg!
Bild kommer säkert senare när jag har gnytt och gnällt av den förbannade plasten!
puss o kram, hejs o svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0